4ο Γυμνάσιο

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
"Η εκπαίδευση είναι δύναμη που γιατρεύει την ψυχή." Πλάτων

4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Κρήτης

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Εδώ θα ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν το σχολείο, θα βρείτε αξιόλογο εκπαιδευτικό υλικό, εργασίες των μαθητών και άλλα ενδιαφέροντα.Καλή πλοήγηση.

Διάφορα... ενδιαφέροντα

Γνωμικά

Φόρμα Σύνδεσης

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Χάρτης ιστότοπου

Εξαγωγή αποτελέσματος ετήσιας προόδου

Από το 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου σας ενημερώνουμε ότι:

AnchorAnchor1. Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ Ή ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ

Ø  όταν έχει σε κάθε μάθημα των ομάδων Α και Β[1] ετήσιο γενικό βαθμό τουλάχιστον δέκα (10).

Ø  όταν υστερεί σε ένα (1) μέχρι και τέσσερα (4) μαθήματα της Β ομάδας και έχει Μ.Ο. όλων των μαθημάτων και των δύο ομάδων τουλάχιστον πλήρες δέκα (10).

Ø  όταν υστερεί σε ένα (1) μέχρι και τέσσερα (4) μαθήματα της Α ομάδας και έχει Μ.Ο. όλων των μαθημάτων της Α ομάδας τουλάχιστον δεκατρία (13).

Ø  όταν υστερεί σε ένα (1) μέχρι τέσσερα(4) μαθήματα των ομάδων Α και Β και συγχρόνως ισχύουν αντιστοίχως οι διατάξεις των προηγουμένων εδαφίων για τα μαθήματα κάθε ομάδας. Anchor

 

2. Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ

Ο μαθητής παραπέμπεται σε γραπτή και προφορική ή μόνο προφορική- όπου προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις- συμπληρωματική εξέταση το Σεπτέμβριο σε όσα μαθήματα δεν πέτυχε βαθμό προαγωγής, όταν υστερεί σε ένα (1) μέχρι και τέσσερα(4) μαθήματα και δεν πληρούνται οι όροι που προβλέπονται από τις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.

 

AnchorAnchor3. Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

Ο μαθητής που δεν εμπίπτει σε καμιά από τις περιπτώσεις των προηγουμένων παραγράφων του παρόντος, δεν κρίνεται άξιος προαγωγής ή απόλυσης, οπότε οφείλει να φοιτήσει και πάλι στην ίδια τάξη. Εξαίρεση αποτελούν οι μαθητές της Γ΄ τάξης οι οποίοι δε φοιτούν αλλά προσέρχονται σε επαναληπτικές εξετάσεις.

 


[1] AnchorΜαθήματα Α΄ Ομάδας: α)Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, β)Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, γ)Μαθηματικά, δ)Θρησκευτικά, ε)Ιστορία, στ)Στοιχεία Δημοκρατικού Πολιτεύματος, ζ)Φυσική, η)Χημεία, θ)Γεωγραφία, ι)Βιολογία, ια)Ξένες γλώσσες, ιβ)Πληροφορική της Γ΄ τάξης

AnchorAnchorΜαθήματα Β΄ ομάδας: α)Αισθητική Αγωγή (Μουσική, Καλλιτεχνικά), β)Φυσική Αγωγή, γ)Οικιακή Οικονομία, δ)Τεχνολογία - Πληροφορική (μόνο για την Α΄ και Β΄ τάξη).

Επιλέγω ένα βιβλίο

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Εβδομάδα Προγραμματισμού

 

 

 
Μάιος 2020
ΕΒΔΔΤΤΠΠΣΚ
18123
1945678910
2011121314151617
2118192021222324
2225262728293031

 

 
 

 

SafeLine.gr

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
491748

Το εκπαιδευτικό υλικό αυτού του ιστότοπου διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπρορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές

Το Joomla είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.

Σχεδίαση-Υλοποίηση-Διαχείριση-Συντήρηση: Γαλανάκη Χαρίκλεια ΠΕ19

Copyright © 2020 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης Rights Reserved.

this is test