4ο Γυμνάσιο

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
"Η εκπαίδευση είναι δύναμη που γιατρεύει την ψυχή." Πλάτων

4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Κρήτης

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Εδώ θα ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν το σχολείο, θα βρείτε αξιόλογο εκπαιδευτικό υλικό, εργασίες των μαθητών και άλλα ενδιαφέροντα.Καλή πλοήγηση.

Διάφορα... ενδιαφέροντα

Γνωμικά

Φόρμα Σύνδεσης

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

 

Χάρτης ιστότοπου

Το σχολείο μας δείχνοντας κοινωνική ευαισθησία  ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει  και να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές μας  στόλισαν τις συσκευασίες τροφίμων και ρουχισμού με ζωγραφιές και μηνύματα που οι ίδιοι δημιούργησαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

View the embedded image gallery online at:
http://4gym-irakl.ira.sch.gr/new/#sigFreeId5532f52968

 

 Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 μαθητές των τμημάτων Α2, Α3 και Α4 ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού από την ξεναγό κ. Αθηνά Κυριακάκη-Σφακάκη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας Α΄ Γυμνασίου και οργανώθηκε από τις διδάσκουσες καθηγήτριες Άννα Μακράκη και Βάλια Σερδάκη. Η εθελοντική συνεργασία της κυρίας Σφακάκη με το σχολείο μας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, οπότε και οι μαθητές μας παρακολούθησαν διάλεξή της με θέμα το μινωικό πολιτισμό.

View the embedded image gallery online at:
http://4gym-irakl.ira.sch.gr/new/#sigFreeIda4a4e01f06

Την Τετάρτη 30/9/2015 και ώρα 6.30 μμ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου, ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών της πρώτης τάξης από τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς. 

Από το Νοέμβριο 2015, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας θα μπορούν να ενημερώνονται από τους εκπαιδευτικούς για την πρόοδο των παιδιών τους  κάθε μήνα, την πρώτη εργάσιμη ημέρα.

 

 

Το εκπαιδευτικό υλικό αυτού του ιστότοπου διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπρορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές

Το Joomla είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.

Σχεδίαση-Υλοποίηση-Διαχείριση-Συντήρηση: Γαλανάκη Χαρίκλεια ΠΕ19

Copyright © 2015 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης Rights Reserved.

this is test