4ο Γυμνάσιο

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
"Η εκπαίδευση είναι δύναμη που γιατρεύει την ψυχή." Πλάτων

4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Κρήτης

Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Εδώ θα ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν το σχολείο, θα βρείτε αξιόλογο εκπαιδευτικό υλικό, εργασίες των μαθητών και άλλα ενδιαφέροντα.Καλή πλοήγηση.

Διάφορα... ενδιαφέροντα

Γνωμικά

Φόρμα Σύνδεσης

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Χάρτης ιστότοπου

Στη σχολική γιορτή που έγινε με μεγάλη επιτυχία στο γυμνστήριο του σχολείου έπαιξαν ο

Βαρβεράκης Στέλιος (από το τμήμα Γ3)  λαούτο  και ο Βαρβεράκης  Αλέξανδρος  (από το τμήμα Α1)  λύρα

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα της γιορτής

Αφίσα

Η αφίσα της γιορτής της άνοιξης

Φωτογραφίες από τη γιορτή

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου μας η γιορτή – εκδήλωση με θέμα «Το σχολείο μας – Ο κόσμος μας».

Η εκδήλωση αυτή εντάχθηκε στη Δράση 7 «Σύνδεση Σχολείου και Κοινότητας» του Προγράμματος «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων μαθητών» στο οποίο συμμετείχε το σχολείο μας όλη αυτή τη χρονιά.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει και να γιορτάσει την πολυπολιτισμικότητα η οποία χαρακτηρίζει τόσο την κοινωνία όσο και το σχολείο μας. Επίσης, σκοπός μας ήταν να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τις χώρες καταγωγής των (συμ)μαθητών μας, και να φέρουμε πιο κοντά το σχολείο μας στους γονείς και στην ευρύτερη κοινότητα.

Στη γιορτή συμμετείχαν μαθητές τεσσάρων τμημάτων του σχολείου (Α1, Α2, Β2 και Β7), οι οποίοι ετοίμασαν μόνοι τους και παρουσίασαν υλικό και πληροφορίες για τις χώρες καταγωγής των συμμαθητών τους και τις γιορτές της άνοιξης εκεί.

Η χορωδία της Α’ τάξης απέδωσε τα Χελιδονίσματα, ελληνικά ανοιξιάτικα κάλαντα, ενώ η ομάδα χορού απέδωσε τα αλβανικά ανοιξιάτικα κάλαντα και χόρεψε τρεις χορούς: έναν ελληνικό, έναν αλβανικό και έναν ιταλικό.

Η εκδήλωσή μας τελείωσε με τη συμπλήρωση ενός τεράστιου σταυρολέξου βασισμένου στις ιδέες της Χάρτας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ. Το σταυρόλεξο αυτό κοσμεί πλέον το χώρο του σχολείου.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε ο αποχαιρετισμός των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου, και γευτήκαμε τις νοστιμιές που είχαν ετοιμάσει οι γονείς των μαθητών του σχολείου.

Η προσέλευση γονιών, μαθητών και φίλων του σχολείου ήταν μεγάλη και μας έδωσε όχι μόνο χαρά αλλά και όρεξη για τέτοιου είδους δραστηριότητες και στο μέλλον.

 

Οι μαθητές του σχολείου μας στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κάρτες ευχών αντί για στολίδια. Στις κάρτες αυτές οι μαθητές έγραψαν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά.

Πατήστε το Περισσότερα για να δείτε τις κάρτες των παιδιών.

Περισσότερα...

Επιλέγω ένα βιβλίο

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Εβδομάδα Προγραμματισμού

 

 

 
Απρίλιος 2021
ΕΒΔΔΤΤΠΠΣΚ
131234
14567891011
1512131415161718
1619202122232425
172627282930

 

 
 

 

SafeLine.gr

Στατιστικά

Εμφανίσεις Άρθρων
534605

Το εκπαιδευτικό υλικό αυτού του ιστότοπου διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπρορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές

Το Joomla είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.

Σχεδίαση-Υλοποίηση-Διαχείριση-Συντήρηση: Γαλανάκη Χαρίκλεια ΠΕ19

Copyright © 2021 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης Rights Reserved.

this is test